Eczacibasi Istanbul

Eczacibasi Holding Istanbul

Abychom zpřístupnili pohled pro každého, uspořádali jsme všechny místnosti a jejich zázemí na vyvýšené dřevěné platformě proti jádru budovy, spíše než obvyklý umístění přístupu všech místností proti fasádě .

 

Namísto koncepce typické pro manažerské kanceláře, kde titěrnou tmavou chodbou vede do nóbl kanceláře a jen pár vyvolených si může užívat krásný výhled, jsme vytvořili lehký - plně prosvětlenou galerii po celé délce fasády. Abychom získali co nejvíce z nádherného výhledu a abychom co nejvíce utvořili tento otevřený prostor společenský, přidali jsme posezení pro neformální setkání, kávový bar a prostor pro výstavovu soukromé sbírky umění pana místopředsedy kolem okraje nástupiště a fasády.

 

Pevné dřevěné podlahy a stropní dílce tvoří sérii otevřených a uzavřených propojených pracovních prostor s prosklenými čely. Přestože jsou tyto prostory nasměřovány zpět od fasády, využívají denní světlo a úžasné výhledy. To znamená, že každý, od místopředsedy až po jeho posledního asistenta, může vychutnat své pracovní prostředí a zároveň pozorovat vyvíjející se panorama Istanbulu .

 

tým: Ing.arch.Linda Novotná
projekt: Sevil Peach, Londýn
klient: Eczacibasi
stav: realizace