Spaces Amsterdam

Spaces Amsterdam Herengracht

Úprava interiéru budovy umožnila maximální využití prostor. Zahrnovala vnitřní nádvoří s prosklenou střechou, která i poskytovala denní světlo pro všechna patra. Využití balkonů propojujících úzký konec atria poskytovala vizuální dynamické propojení kancelářských pater a přízemí atria, stejně jako další prostory pro další jednotlivé kanceláře.

 

V přízemí jsme navrhli společenské srdce budovy, umístili recepci, administrativní kanceláře, kopírovací služby, kavárnu a kuchyň sloužící všem 50 nájemníkům. Navrhli jsme také posezení a pracovní prostory, ve kterých je možno pracovat nebo se jen neformálně setkávat.

 

Využití plně prosklených ploch umožnilo jednak větší přístup přirozeného světla a jednak zprostředkovalo nádherný výhled na kanál. Nový dvůr byl postaven směrem k zadní části budovy, na něm jsme umístili halu, knihovnu a zasedací místnosti pro Business Club.

 

tým: Ing.arch.Linda Novotná
projekt: Sevil Peach, Londýn
klient: Frederique Keuning
stav: realizace